1980 -luku oli täynnä fantastisia elokuvia, jotka ovat edelleen klassikoita tähän päivään saakka. Ghostbusters, Breakfast club ja monet muut ovat edelleen suosikkeja maailmanlaajuisesti tänään, ja jos et ole vielä nähnyt niitä, aloita. Alla olen löytänyt ehdottomasti parhaat 80 -luvun elokuvat, elokuvat, jotka sinun tarvitsee vain katsoa.

1. Aamiainen Club
Genre: Komedia, Draama

Näyttelijät: Emilio Estevez, Judd Nelson, Molly Ringwald

IMDB -luokitus: 7.9 / 10

Tietoja aamiaisklubista: 5 lukiolaista kokoontuu lauantaina pidätykseen, ja he huomaavat, että heillä on paljon enemmän yhteistä kuin he olivat ajatelleet.

Katso The Breakfast Clubin traileri

2. Rambo: Ensimmäinen veri
Genre: Toiminta, Seikkailu

Näyttelijät: Sylvester Stallone, Brian Dennehy, Richard Crenna

IMDB -luokitus: 7.7 / 10

Tietoja Ranbosta: Ensimmäinen veri: Ilkeä sheriffi ja hänen sijaisensa pakottavat veteraanin pakenemaan vuorille, missä hän kävi rajua yhden miehen sotaa häntä vainoavia vastaan.

Katso Rambo: First Blood -traileri

3. Terminaattori
Genre: Toiminta, Sci-Fi

Näyttelijät: Arnold Schwarzenegger, Linda Hemilton, Michael Biehn

IMDB -luokitus: 8.0 / 10

Tietoja Terminaattorista: Vuoden 2029 sotilas lähetetään vuoteen 1984 pysäyttämään myös vuodesta 2029 lähetetty Kyborgin tappokone teloittamasta naista, jonka syntymätön poika on avain ihmiskunnan tulevaisuuteen.

Katso The Terminatorin traileri

4. Takaisin tulevaisuuteen
Genre: Seikkailu, Komedia, Sci-Fi

Näyttelijät: Michael J.Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson

Katso myös:
Tanskan parhaat elokuvat
James Bond elokuva
15 parasta Netflix -elokuvaa
IMDB -luokitus: 8.5 / 10

Takaisin tulevaisuuteen: 17-vuotias lukiolainen nimeltä Marty McFly lähetetään vahingossa 30 vuotta menneisyyteen aikasmatkalla Delorean-autolla, jonka hänen läheinen ystävänsä ja eksentrinen keksijä / tiedemies Doc Brown keksi.

Katso Back to the Future -elokuvan traileri

5. Viikonloppu Berniesissä
Genre: Seikkailu, Komedia, Rikos

Näyttelijät: Andrew McCarthy, Jonathan Silverman, Catherine Mary Stewart

IMDB -luokitus: 6.4 / 10

Tietoja viikonlopusta Berniesissä: Kaksi kollegaa yrittää antaa anteeksi, että heidän työlevynsä ovat edelleen elossa. Tämän seurauksena työnantajan tappaja etsii häntä suorittamaan työn.

Katso viikonlopun traileri Berniesissä

6. Tähtien sota: Imperiumi iskee takaisin
Genre: Toiminta, Seikkailu, Fantasia

Näyttelijät: Mark Hamill, Harrisin Ford, Carrie Fisher

IMDB -luokitus: 8.7 / 10

Tietoja Imperiumin vastaiskuista: Kun kapinalliset ovat raa’asti vallanneet Imperiumin jääsuunnittelija Hothilla, Luke Skywalker aloittaa jedikoulutuksen Yodan kanssa. Samaan aikaan Luke Skywalkerin ystävät pakenevat Darth Vaderia ja palkkionmetsästäjää nimeltä Boda Fett.

Katso Star Wars: The Empire Strikes Back -traileri

7. E.T.
Genre: Perhe, Sci-Fi

Näyttelijät: Henry Thomas, Drew Barrymore, Peter Coyote

IMDB -luokitus: 7.8 / 10

Tietoja E.T .: Hämmentynyt poika kerää kaiken rohkeuden auttaakseen ystävällistä ulkomaalaista pakenemaan Maasta ja palaamaan omalle planeetalleen.

Katso traileri E.T.

8. Indiana Jones: Kadonneen aarteen metsästys
Genre: Toiminta, seikkailu

Näyttelijät: Harrison Ford, Karen Allen, Paul Freeman

IMDB -luokitus: 8.4 / 10

Tietoja kadonneen aarteen metsästyksestä: Valtio palkkaa arkeologi Indiana Jonesin vuonna 1936 etsimään liitonarkin ennen kuin Adolf Hitlerin natsit ottavat sen ja sen hämmästyttävät voimat.

Katso traileri Indiana Jones: Kadonneen aarteen metsästys:

9. Ghostbusters
Genre: Toiminta, Komedia, Fantasia

Näyttelijät: Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver

IMDB -luokitus: 7.8 / 10

Tietoja Ghostbustersista: Kolme entistä parapsykologian professoria päättää aloittaa liiketoiminnan nimellä Ghostbusters, jossa he tarjoavat ainutlaatuisen palvelun paranormaaleja vastaan.

Katso Ghostbusters -traileri

10. Top Gun
Genre: Toiminta, Draama

Näyttelijät: Tom Cruise, Tim Robbins, Kelly McGillis

IMDB -luokitus: 6.9 / 10

Tietoja Top Gunista: Yhdysvaltain laivaston eliitti -ilmavoimakoulussa käydään kamppailua ollakseen paras luokassa, kun taas muu luokka kamppailee ollakseen paras, rohkea nuori Maverick oppii muutamia temppuja siviiliopettajalta, joka ei opeteta luokkahuoneessa.

Katso traileri Top Gunista

11. Naughtier kuin poliisi sallii
Genre: Toiminta, Komedia, Rikos

Näyttelijät: Eddie Murphy, tuomari Reinhold, John Ashton

IMDB -luokitus: 7.3 / 10

Tietoja Naughtier Than Police Allow: Detroitin poliisipäällikkö Alex Foley odottaa odottamatonta vierailua Kaliforniassa asuvan parhaan ystävänsä Mikey Tandinon toimesta. Kun Mikey tapetaan yhtäkkiä Alexin edessä, Alex siirtyy hitaasti syvemmälle parhaan ystävänsä murhan ratkaisemiseksi. Tässä murhatutkimuksessa hän huomaa olevansa huolissaan Beverly Hillsin eri kulttuureista.

Katso Naughtier Than Police Allow -traileri:

12. Kova
Genre: Toiminta, Trilleri

Näyttelijät: Bruce Willis, Alan Rickman, Bonnie Bedelia

IMDB -luokitus: 8.2 / 10

Tietoja Die Hardista: Joululounaan aikana Nakatomi Plazalla Los Angelesissa jotkut saksalaiset terroristit ottavat yrityksen panttivangeiksi. NYPD: n upseeri yrittää pelastaa kaikki panttivangit, joiden joukossa on hänen vaimonsa.

Katso Die Hard 1 -traileri

13. Gremlins
Genre: Komedia, Fantasia, Kauhu

Näyttelijät: Zach Galligan, Phoebe Gates, Hoyt Axton

IMDB -luokitus: 7.3 / 10

Tietoja Gremlinsistä: Billy Peltzerillä on ihana koti, hyvä työ ja suloinen tyttö. Kun Billy eräänä päivänä saa vanhemmiltaan pienen olennon, hän ei ole tietoinen siitä suuresta vastuusta, jota hänelle nyt asetetaan. Tämän olennon hoidossa on noudatettava tiettyjä sääntöjä, se ei saa koskaan saada vettä, se on pidettävä poissa kirkkaasta valosta eikä sitä saa ehdottomasti ruokkia keskiyön jälkeen. Kun kaksi näistä säännöistä rikotaan eräänä päivänä, helvetti vapautuu kaupungissa.

Katso Gremlinsin traileri

14. Porky’s
Genre: Komedia

Näyttelijät: Dan Monahan, Mark Herrier, Wyatt Knight

IMDB -luokitus: 6.2 / 10

Tietoja Porkystä: Joukko Floridan lukiolaisia ​​haluaa auttaa kaveriaan menettämään neitsyytensä, mikä saa heidät kostautumaan yökerhon omistajalle ja hänen veljelleen, joka on häirinnyt heitä.

Katso Porky’sin traileri

15. Riskialtista liiketoimintaa
Genre: Komedia, Rikos, Draama

Näyttelijät: Tom Cruise, Rebecca De Mornay, Joe Pantoliano

IMDB -luokitus: 6.8 / 10

Tietoja riskialttiista liiketoiminnasta: Chicagosta tuleva poika haluaa jotain hauskaa, mutta hän on yksin kotona. Mutta tilanne kehittyy nopeasti ja tupakoi käsistään.

Katso traileri Risky Business

16. Karate -lapsi
Genre: Toiminta, Draama, Perhe

Näyttelijät: Ralph Macchio, Pat Morita, Elisabeth Shue

IMDB -luokitus: 7.2 / 10

Tietoja Karate -lapsesta: Kun Danielin äiti saa uuden työn Kaliforniassa, hänen on jätettävä ystävänsä ja koulunsa ja aloitettava alusta. Uuden paikan aloittaminen ei ole helppoa ja hänen on vaikea sopeutua. Ryhmä karateopiskelijoita alkaa pyyhkiä häntä, kun hän alkaa seurustella tytön kanssa heidän klikistaan. Danielin asuinpaikan isäntä näkee eräänä päivänä, että karateryhmä lyö Danielin, hän murtautuu sisään ja pelastaa Danielin. Nyt hoitajan Miyagin tehtävänä on opettaa Danielille karate.

Katso Karate Kidin traileri täältä

Yllä olevat elokuvat ovat joitain 80 -luvun klassisia elokuvia, ja toivon, että yksi tai useampi on miellyttänyt sinua. Jos ensin kiinnität huomiota 80 -luvulle ja tyypilliseen elokuvalajiin, niin täällä on ainakin hyvä osa elokuvista, joista voit aloittaa. Olen varma, että yllä olevat elokuvat viihdyttävät sinua, vaikka olisit nähnyt ne kerran aiemmin.