Ei ole mitään parempaa kuin pitkä äänikirja, johon olet täysin koukussa. Äänikirjoja on kuitenkin niin paljon, että voi olla vaikea saada kokonaiskuvaa niistä kaikista. Tämän vuoksi olemme koonneet yhdeksän parasta äänikirjaa Storytelista.

Älä huoli, jos ei sinulla vielä ole tunnuksia Storyteliin. Voit kokeilla sitä ilmaiseksi 14 päivää luomalla tunnukset täällä. Näin voit kuunnella kaikkia äänikirjoja kuten haluat.

Min mormor hälsar och säger förlåt

Min mormor hälsar och säger förlåtElsa on nuori tyttö. Täysin yksin ja ilman yhtään kavereita. Hän on kuitenkin supersankari 77-vuotiaalle isoäidilleen. Hänen isoäitinsä on siistein tyyppi maailmassa. Hän ajaa ilman ajokorttia, ampuu värikuula-aseilla ja kertoo tarinoita Miamasin valtakunnasta. Hän on todella erityinen ja Elsan ainoa ystävä.

Yhtenä päivänä isoäiti kuitenkin sairastuu vakavasti ja kuolee. Sairasvuoteella juuri ennen kuolemaansa hän kuitenkin antaa Elsalle viimeisen tehtävän: Hänen on pyydettävä anteeksi kaikilta naapuruston asukkailta kaikesta, mitä hän on sanonut ja rikkonut vuosien saatossa.

Kuuntele ilmaiseksi Storytelistä

Nainen junassa

Nainen junassaRachel istuu joka aamu junassa Lontosta. Mutta miksi juna pysähtyy joka aamu saman talon kohdalla? Rachelia kiehtoo nuori pari, joka asuu talossa. Hän tarkkailee heitä ja kuvittelee heidän täydellisen elämänsä.

Yhtenä päivänä hän kuitenkin todistaa jotain kamalaa talossa, ja yhtäkkiä nainen katoaa suhteesta. Rachel puuttuu poliisin työhön, mutta hän ei auta tapauksessa. Rchel ei voi luottaa edes itseensä. Nainen junassa on kansainvälinen bestseller.

Kuuntele ilmaiseksi Storytelistä

Miehet jotka vihaavat naisia

Miehet jotka vihaavat naisiaMikael Blomkvist suunnittelee ottavansa tauon työstään toimittajana vietettyään kolme kuukautta vankilassa. Tämä ei kuitenkaan kestä kauan. Pian hän saa hyvin erityisen ja henkilökohtaisen tehtävän Henrik Vangerilta, eläkkeelle jääneeltä poliisilta Vangerista.

Yhdessä ylpeän Lisbeth Salanderin kanssa he ajavat Vangerin perheen luo ja selvittämän, miksi hänen nuori tyttärensä katosi 40 vuotta sitten. Se näyttää synkemmältä ja verisemmältä kuin kukaan olisi voinut kuvitella.

Kuuntele ilmaiseksi Storytelistä

Sokea piste

Sokea piste PASI LUHTANIEMIRuotsi ei osallistunut toiseen maailmansotaan. Se jätti kuitenkin syvät merkit Lauritzenin perheeseen. Itseasiassa perhe on taloudellisesti riippuvainen Saksasta, josta molemmat Oscareiden ja Lauritzien vävyt ovat kotoisin, kun kotimaa Norja on saksalaisten valtaama.

Pian siitä tulee helvettiä. Kun yksi poika on SS-joukoissa, yksi Ruotsin merivoimissa ja tytä norjalaisessa vastarintaliikkeessä, perhe hajoaa atomeiksi. Loppujen lopuksi kaikessa on kyse selvitymisestä. Tämän voit nähdä Jan Guilloun menestyksekkään ”Suuri vuosisata”-sarjan neljännessä osassa.

Kuuntele ilmaiseksi Storytelistä

Fifty Shades of Grey

Fifty shades of greyAnastasia Steele on nuori 21-vuotias nainen, joka haastattelee karismaattista bisnesmiestä Christian Greytä yliopiston sanomalehteen. Grey lankeaa hänen kauniiseen ulkoasuunsa, eikä mene kauan ennen kuin he aloittavat rohkea ja voimakkaan suhteen.

Kun suhde noudattelee Christianin sääntöjä, Anastasia saa selville Christianin epäilyttävän ja synkän taustan. Erityisesti seksuaalisesti hänellä on demonisia ajatuksia. Anastasia kuitenkin tajuaa, että myös hänellä on tummempia puolia, joiden olemassaolosta hän ei ennen tiennyt.

Kuuntele ilmaiseksi Storytelistä

Taru sormusten herrasta: Sormuksen ritarit

Taru sormusten herrasta Sormuksen ritaritTaru sormusten herrasta: Sormuksen ritarit on ensimmäinen osa Taru sormusten herrasta –trilogiasta. Sauron, pahan prinssi, on kadottanut sormuksen, joka takaa hänen valtansa. Piene hobitin Frodon on varmistettava, ettei Sauron saa sormustaan. Frodolla on kuitenkin ongelma.

Sauron pystyy jäljittämään sormuksen kaikista maailman paikoista, joten ainoa vaihtoehto on sormuksen tuhoaminen. Frodo yrittää tuhota sormuksen, mutta se täytyy tehdä samassa paikassa kuin jossa sormus luotiin. Mordor-vuori kuitenkin sijaitsee Sauronin valtakunnassa.

Kuuntele ilmaiseksi Storytelistä

61 tuntia

61 tuntiaJack Reacher päätyy bussionnettomuuteen vakavan lumimyrkyn jälkeen. Nainen on keskenkasvuinen ja haluaa oikeutta onnettomuudesta. Hänen on kuitenkin todistettava, johon hän tarvitsee apua.

Kylmäverinen ja tehokas murhaaja lähestyy Boltonin kaupunkia, jossa onnettomuus tapahtui, kun maanalaisesta sotilastukikohdaasta tulee tapauksen keskus. Pian Jack ja nainen ovat yhdessä, mutta peli on kovempaa ja vastustajat voimakkaampia kuin he olisivat koskaan voineet kuvitella. Seuraavat 61 tuntia ovat tärkeät.

Kuuntele ilmaiseksi Storytelistä

Lepakkomies

LepakkomiesNorjalainen poliisi Harry Hole seisoo lentokentällä Sydneyssä. Hän ohittaa passintarkastuksen. Suunnitelma on ratkaista norjalaisen naisen murha.

Yhdessä australialaisen kollegansa Andrew Kensingtonin kanssa hän päätyy Sydneyn hämärimmille kujille ratkaisemaan murhaa. Erityisesti Sydneyn punaisten lyhtyjen alueelle. Pian Harry kuitenkin tajuaa olevansa osa peliä, jossa hän on pelannut merkittävää roolia. Selviää, että mukana on sarjamurhaaja.

Kuuntele ilmaiseksi Storytelistä

Sinulle paljastettu

Sinulle paljastettuEva on juuri aloittanut työt New Yorkissa. Hän työskentelee mainostoimistossa, joka sijaitsee Gideon Crossin omistamassa rakennuksessa. Siitä lähtien kun hän tapaa Gideonin ensimmäisen kerran heidän välillään on vahvaa kemiaa.

Kemiaa, joka näyttää suhteelta. Ei kuitenkaan tavalliselta suhteelta. Sekä Eva että Gideon ovat joutuneet sellaisten asioiden kohteiksi, jotka ovat aiheuttaneet heille suurta emotionaalista harmia, ja siksi heidän ei ole helppo rakastaa toisiaan. Tämä on ensimmäinen osa fiktiota ja eroottista trilogiaa Even ja Gideonin suhteesta.

Kuuntele ilmaiseksi Storytelistä

Storytelissä on paljon todella hyviä äänikirjoja. Jos olemme mielestäsi unohtaneet jonkin listalta, kirjoita se alas kommentteihin.