Astrid Lindgren on kirjoittanut joitakin nykyajan suosituimmista lastenkirjoista. Nyt jo edesmennyt ruotsalaiskirjailija on luonut lastenkirjoja, kuten Vaahteramäen Eemeli ja Peppi Pitkätossu, jotka ovat kaikki tunnettuja ja rakastettuja Ruotsin rajojen ulkopuolellakin.

Astrid Lindgren on vastaanottanut useita kirjallisuuspalkintoja, jotka osoittavat, että hän on saanut paljon tunnustusta ja kunnioitusta kirjoituksistaan.

Nyt voit kuunnella ja lukea Astrid Lindgrenin kirjoja Storytelistä. Kokeile Storyteliä ilmaiseksi 14 päivää. Kokeilujakso ei sido sinua mihinkään, joten voit keskeyttää tilauksesi milloin tahansa haluat, tai jos et koe palvelua riittävän mielenkiintoiseksi.

Astrid Lindgrenin parhaat kertomukset

Kokoelma Astrid Lindgrenin parhaita kertomuksia 4-8-vuotiaille lapsille. Kirja sisältää lukuisia hahmoja ruotsalaiskirjailijan suurimmista klassikoista. Kirja synnyttää halun kuunnella tarinat uudelleen ja uudelleen. Tämä on täydellinen äänikirja perheen pienimmille.

Tarinoiden joukossa on kertomuksia, kuten ”Peppi keksii pönkin”, ”Punasilmäinen lohikäärme” ja ”Pelle lähtee maailmalle”.

Kuuntele kirja ilmaiseksi Storytelissä

Melukylän lapset

Melukylän lapsetKuusi lasta, Liisa, Lasse, Bosse, Britta, Anna ja Olle, jotka rakastavat leikkiä koko päivän auringossa pitkinä kesäpäivinä, asuvat kolmessa kuusimetsässä Melukylässä Smålandissa. 

Kirjassa on paljon hauskoja kohtia ja lapsille sopivia kertomuksia, joita ovat inspiroineet Astrid Lindgrenin oma vapaa ja onnellinen lapsuus Smålandissa.

Kuuntele kirja ilmaiseksi Storytelissä

Veljeni, Leijonamieli

Veljeni, LeijonamieliSurullinen tarina kahdesta erottamattomasta veljeksestä, Joonatanista ja Kaarlesta, jotka tapaavat sairauden ja kuoleman jälkeen Nangijalan unimaassa, jossa he taistelevat vapaudesta. Haasteita unimaailmassa on paljon, mutta Nangijalassa mikään ei ole mahdotonta. Tarina, joka osuu suoraan sydämeen.

Kuuntele kirja ilmaiseksi Storytelissä

Vaahteramäen Eemeli

Vaahteramäen EemeliEEMELIII! Tunnemme kaikki hauskan kohtauksen, jossa Eemeliä ajaa takaa änen oma isänsä sen jälkeen kun hän on tehnyt jonkun lukemattomista kepposistaan – kuten ripustanut pikkusiskonsa Idan lipputankoon. Kissankulman maatilalla Vaahteramäellä Smålandissa Eemelille sattuu paljon kaikenlaisia onnettomuuksia.

Astrid Lindgrenin henkilökohtainen suosikkihahmo nostaa hymyn jokaisen huulille.

Kuuntele kirja ilmaiseksi Storytelissä

Katto-Kassinen

Katto-KassinenTukholmassa tavallisella katolla asuu erityinen mies nimeltä Karlsson. Hänestä tekee erityisen hänen selässään oleva pieni propelli, jonka avulla hän pystyy lentämään. Samassa talossa asuu pikkuveli, josta tulee nopeasti Karlssonin hyvä ystävä katolla, ja siitä seikkailut vasta alkavatkin.

Kuuntele kirja ilmaiseksi Storytelissä

Peppi Pitkätossu

Peppi PitkätossuPeppi Pitkätossu punaisine letteineen on maailman vahvin tyttö. Pepin äiti on taivaassa, ja isä merikapteeni ja alkuasukaskuningas Etelämeren saarella. Siksi Peppi asuu Huvikummussa yhdessä hevosensa, apinansa herra Tossavaisen ja kultarahasäkin kanssa. Pepin parhaita ystäviä ovat Tommi ja Annika, ja yhdessä he löytävät hauskoja ja omituisia asioita.

Kuuntele kirja ilmaiseksi Storytelissä

Ronja Ryövärintytär

Ronja RyövärintytärFantastinen, ihmeellinen ja rakastettava kertomus varkaan tyttäristä Ronjasta ja Birkista, jotka asuvat vapaata elämää villissä metsässä. Lopulta Ronjan ja Birkin ystävyys lopettaa sodan kahden varkaan välillä.

Astrid Lindgrenin todellinen mestariteos, josta on tehty myös suosittu elokuvaversio. 

Kuuntele kirja ilmaiseksi Storytelissä

Ruotsalaisen kirjailijan kirjat ovat nyt saatavilla suomeksi. Löydät monia Astrid Lindgrenin teoksia Storytelistä. Pidä hauskaa!