Dan Brown on kirjoittanut joitakin kaikista suosituimmista salapoliistrillereistä, joita maailma on nähnyt. Kryptografia, avaimet ja koodit ovat tärkeitä teemoja amerikkalaiskirjailijan teoksissa, joista Da Vinci –koodi on tullut kansainväliseksi bestselleriksi.

Nämä suositut salapoliisitrillerit ovat nyt saatavilla äänikirjoina suomeksi Storytelissä. Storyteliä voit kokeilla ilmaiseksi 14 päivän ajan nyt. Kokeilujakso ei ole sitova, joten voit keskeyttää tilauksesi, jos et halua sen jatkuvan.

Enkelit ja demonit

Dan Brown Enkelit ja demonitSymbolitutkija Robert Langdon kutsutaan CERNin tutkimuskeskukseen Sveitsiin katsomaan mystisiä merkkejä, joita on poltettu murhatun fyysikon rintaan. Selviää, että vanha veljeskunta nimeltään Illuminati on palannut, ja hakee kostoa pahinta vihollistaan, katolista kirkkoa vastaan. Langdon joutuu keskelle intensiivistä ja vaarallista murhaajajahtia, joka vie hänet Vatikaaniin ja Roomaan. Tiet vievät hänet lopulta veljeskunnan ytimeen saakka.

Enkelit ja demonit on itseasiassa Da Vinci –koodin edeltäjä,, mutta vasta Da Vinci –koodin kansainvälisen läpimurron jälkeen Dan Brownin romaanit löivät läpi kunnolla.

Kuuntele ilmaiseksi Storytelissä

Da Vinci -koodi

Dan Brown Da Vinci -koodiRobert Langdon kutsutaan paikalle kun museonjohtaja Louvressa on murhattu. Lattialla hänen vieressään on mystinen salakirjoitettu viesti, joka Langdonin on tulkittava. Päähenkilö saa apua tutkimukseensa ranskalaiselta kryptografilta Sophie Neveulta. Langdon ja Neveu huomaavat, että monet mystiset viestit liittyvät suoraan Leonardo da Vincin teoksin, ja että teokset kätkevät hyvin pidetyn salaisuuden. Heistä molemmista riippuu, etsitäänkö pelkästään murhaajaa. He ovat myös paljastamassa yhden maailman suurimmista salaisuuksista.

Kuuntele ilmaiseksi Storytelissä

Inferno

Dan Brown InfernoSymbolitutkija Robert Langdon on jälleen kerran keskellä hermojaraastavaa tutkimusta. Tällä kertaa olemme Italian sydämessä, ja kiinnostuksen keskiössä on kiehtova, synkkä ja mystinen kirjallinen mestariteos Inferno, jonka firenzeläinen runoilija Dante Alighieri kirjoitti 1300-luvulla. Langdon kohtaa epämiellyttävän vastustajan, eikä tiedä, keneen voi luottaa. Koodit ja symbolit ilmestyvät kesken tutkimustyön, mikä johtaa Langdonin syvälle klassisen taiteen, salaisten käytävien ja edistyneen tieteen maailmaa. Hän taistelee selvittääkseen mysteerin ennen kuin se on liian myöhäistä, ja maailma muuttuu lopullisesti.

Kuuntele ilmaiseksi Storytelissä

Alku

Dan Brown AlkuDan Brownin uusin jännitysromaani vie lukijan uuteen salaisten koodien, uskonnon symbolien ja taiteen maailmaan. Tällä kertaa Robert Langdon astuu nykytaiteen maailmaan ja häntä haastaa kaksi ihmiskunnan historian perustavanlaatuista kysymystä: Mistä me tulemme, ja mihin olemme menossa? Tietokonenero ja tulevaisuudentutkija Edmond Kirsch on esitellyt tutkimuksensa kolmen pääuskontokunnan, kristittyjen, Islamin ja juutalaisuuden kentällä. Kirsch on lähellä paljastaa maailmalle uutta tiedettä, mutta hänet ammutaan ennen kuin hän pääsee liian pitkälle. 

Kuuntele ilmaiseksi Storytelissä

Jännitys on käsinkosketeltavaa alusta loppuun, ja salaliittoteoriat elävät ja voivat hyvin Dan Brownin maailmassa.

Voit kuunnella Dan Bwornin jännitysromaaneja suomeksi Storytelissä. Kokeile ilmaiseksi 14 päivää täällä. Hauskoja kuunteluhetkiä!