Jos sinulla on hauskaa lomien aikana tai täysin tavallinen arki. viikonloppu -ilta on siis lopullinen viihtyisä elokuva: Harry Potter. Tällä hetkellä voit suoratoistaa kaikkia 8 Harry Potter -elokuvaa ja uusia fantastisia olentoja C MORE -palvelussa. Kokeile C MOREa ilmaiseksi 2 viikon ajan ilman sitoutumista.

Harry Potter -elokuvien tilaus

Se ei ole vain yksi elokuvista, joita voit suoratoistaa, vaan kaikki 8 elokuvaa. Kaikki elokuvat ovat saatavilla tanskalaisella tekstityksellä, kun taas elokuvat 1-5 ovat saatavilla tanskaksi.

Etkö muista, mikä elokuva on sarjan ensimmäinen tai mikä on se, että Voldemort herätetään kuolleista? Sitten voit lukea lyhyen yhteenvedon kaikista alla olevista elokuvista ja löytää etsimäsi.

Ensimmäinen: Harry Potter ja viisasten kivi

Mikä Harry Potter -elokuva on ensimmäinen? Se on Harry Potter ja viisasten kivi. Elokuva alkaa siitä, että Harry Potter asuu muglikkamaailmassa eikä hänellä ole aavistustakaan siitä, että hänellä on velhon kykyjä. Mutta kun Tylypahkan koulusta alkaa tulla kirjeitä Harry Potterille, hän saa selville, että jotkut hänen sijaisvanhempansa piilottavat häneltä.

Hagrid lyö ovea ja vetää Harry Potterin maagiseen maailmaan. Tästä eteenpäin asiat muuttuvat hankalammiksi, ja tässä Harry Potterin ensimmäinen tulee peliin.

Katso Harry Potter 1 -elokuvan traileri

Katso hieman yli 2 minuuttia pitkä alkuperäinen traileri Harry Potter 1 -elokuvasta. Traileri on englanniksi.

Toinen: Harry Potter ja salaisuuksien kammio

Harry Potter on tutustunut maagiseen universumiin ja hän aloittaa toisen vuoden taikuuskoulussa – Tylypahkassa. Lukuvuosi ei kuitenkaan ala suunnitellusti, koska Harry Potter asetetaan kotiarestiin eikä hän saa lähteä kouluun.

Tällä kertaa hänet haetaan ja pelastetaan lentävässä autossa, jonka kuljettaja on Ronald Weasly. He lentävät aina Tylypahkaan, mutta saapuvat myöhään ja alkavat huonosti lukuvuotta. Ensimmäisen vuoden haasteet jatkuvat toiseen vuoteen, jolloin kolme ystävää: Ron, Hermione ja Harry harhautuvat jälleen taisteluun pahaa vastaan.

Katso Harry Potter 2 -elokuvan traileri

Katso toisen Harry Potter -elokuvan traileri juuri alta ja nauti jälleen upeasta nimikappaleesta.

Kolmas: Harry Potter ja Azkabanin vanki

Nyt Harry Potterista on vähitellen tullut riittävän taitava velho hallitsemaan kykyjään, mutta valitettavasti hän saa käyttää niitä valitettavasti, kun hän täyttää tätinsä, joten tämä lentää pois, koska hän puhui pahasti hänen vanhemmistaan.

Harry Potter pakenee kotoa onnettomuuden jälkeen ja hänet ottaa yöbussit, jotka ajavat hänet vuotavaan kattilaan. Täällä hän voi viettää yön, kunnes hänen on lähdettävä Tylypahkaan ja uusi lukuvuosi taikuudella. Hänelle kerrotaan, että Azkabanista on paennut vanki, joka etsii Harry Potteria, joten hänen on oltava varovainen.

Katso Harry Potter 3 -elokuvan traileri

Katso Harry Potterin vaaroja Harry Potterin ja Azkabanin vangin trailerissa.

Neljäs: Harry Potter ja tulen pikari

Harry viettää kesän jälleen tätinsä ja setänsä kanssa, mutta Ron ja hänen veljensä pelastavat hänet ja vievät hänet Vindelhusetiin, jossa hän viettää loppukesän Hermionen ja Ronin kanssa ennen kuin katsoo loppukesän Quiditchin MM -kisoja.

Tänä vuonna koulussa järjestetään turnaus, jossa olet alttiina suurelle vaaralle. Kaikkien suureksi yllätykseksi Harry Potter vedetään osallistumaan tähän turnaukseen, vaikka hän on alaikäinen. Kyse on taikuudesta, mutta Harry Potterin on osallistuttava turnaukseen, kun Flames Cup on piirtänyt hänen nimensä.

Katso Harry Potter 4 -elokuvan traileri

Harry Potter -sarjan neljännessä elokuvassa on kilpailuaika. Mutta merkitseekö tämä nyt turvallista ja rauhallista matkaa Harry Potterille itselleen? Katso traileri ja nauti elokuvasta.

Viides: Harry Potter ja Feeniksin ritarikunta

Viidennessä elokuvassa Harry Potter altistuu suuremmalle vaaralle kuin tähän asti. Elokuva alkaa siitä, että häntä syytetään taikuuden harjoittamisesta jänteen edessä, mutta onneksi Dumbledore auttaa häntä pois leikkauksista, jotta Harry Potter voi palata kouluun ja kaikkiin ystäviinsä.

Ryhmä velhoja ja naisia ​​pelastaa hänet, jotka vievät hänet salaiseen taloon ja kertovat hänelle, että hän saa tulla Tylypahkaan. Koulussa odottaa suuria muutoksia, ja se pahenee, kunnes uusi koulun rehtori on nimitetty.

Katso Harry Potter 5 -elokuvan traileri

Sarjan elokuva 5 on täällä, missä se todella muuttuu vakavaksi. Katso, miten se esitetään alkuperäisessä trailerissa vuodelta 2007.

Kuudes: Harry Potter ja puoliverinen prinssi

Tällä kertaa Dumbledore hakee Harryn kesälomalta kauhean perheensä kanssa ja vie hänet mukaansa saadakseen vanhan opettajan palaamaan Tylypahkaan. Hän onnistui ja Dumbledore vie hänet taloon, jossa hän asuu, kunnes he palaavat kouluun.

Koulussa Harry Potter heitetään uuteen aiheeseen, mutta onneksi hän saa kirjan, joka auttaa häntä tulemaan suosikkiopettajaksi, ja hän tarvitsee sitä myöhemmin.

Katso Harry Potter movie 6 -traileri

Tällä elokuvalla on toinen salaperäinen alku, joka sopii täydellisesti salaperäiseen universumiin. Hanki alkuperäinen maistaja alla olevasta trailerista.

Seitsemäs: Harry Potter ja kuoleman varjelukset – Osa 1

Nyt siitä on tullut vakava, eikä se enää koske koulua, vaan suuren määrän esineiden löytämistä, joissa Voldemort on jakanut sielunsa ja tehnyt siten itsensä kuolemattomaksi. Harryn kanssa Ron ja Hermione lähtevät metsästämään, mikä ei ole helppoa.

Kun he löytävät nämä kohteet, he huomaavat, että ne vaikuttavat niihin ja aiheuttavat ristiriitoja ryhmässä. Siksi heidän on löydettävä tapa, jolla he voivat tuhota ne mahdollisimman nopeasti.

Katso Harry Potter 7 -traileri – osa 1

Kahdeksas: Harry Potter ja kuoleman varjelukset – Osa 2

Kuoleman varjelusten toisessa osassa ja kahdeksannessa ja viimeisessä Harry Potter -elokuvassa nähdään hyvän ja pahan välinen viimeinen välienselvittely. Harry Potter ja hänen ystävänsä etsivät edelleen viimeisiä esineitä Voldemortin sielulla, ja heidän täytyy päästä kouluun, mutta he eivät voi tehdä ilman apua.

Pahat ovat vallanneet koulun ja se on vapautettava. Jotkut muut elävät auttaakseen Harrya, Ronia ja Hermionea pääsemään kouluun, ja he onnistuvat vapauttamaan koulun pahoilta, mutta viimeinen ja tärkein välienselvittely odottaa vielä, mutta koulu linnoituksena.

Nyt 8 Harry Potter -elokuvaa on todella haettavissa. Jos et tiedä, minkä haluat nähdä, tai kaipaat vastauksia Harry Potterista, katso, löydätkö ne alta.

Katso Harry Potter 7 -traileri – osa 2

Kysymyksiä ja vastauksia Harry Potterista

Alta löydät vastauksia useisiin Harry Potteria koskeviin kysymyksiin.

Mikä Harry Potter -elokuva on paras?

Tämä on hyvin subjektiivinen kysymys, koska ihmisillä on aina omat mieltymyksensä, mutta voin sanoa, että suosikki Harry Potter -elokuvani on Harry Potter ja Azkabanin vanki.

IMDb: n perusteella Harry Potter ja kuoleman varjelukset – osa 2 on paras Harry Potter -elokuva. Voit nähdä, miten muut Harry Potter -elokuvat on arvioitu IMDb -alta:

Harry Potter 1: 7,6
Harry Potter 2: 7,4
Harry Potter 3: 7,9
Harry Potter 4: 7,7
Harry Potter 5: 7.5
Harry Potter 6: 7,6
Harry Potter 7: 7,7
Harry Potter 8: 8.1

Mihin Harry Potter -elokuvaan Dumbledore kuolee?

Tämä on spoileri sinulle, joka et ole nähnyt elokuvia ennen, mutta Dumbledore kuolee elokuvanumerossa 6. Professori Kalkaros tappaa hänet, mutta vain siksi, että Dumbledore itse on pyytänyt häntä tekemään niin.

Kuinka pitkiä ovat Harry Potter -elokuvat?

Pisin Harry Potter -elokuva kestää 2 tuntia ja 54 minuuttia, ja se on toinen elokuva. Kaikkien elokuvien kesto on yhteensä 20 tuntia ja 4 minuuttia. Voit katsoa, ​​miten peliaika on jaettu yksittäisille elokuville alla.

Harry Potter 1: 2 tuntia 39 minuuttia
Harry Potter 2: 2 tuntia 54 minuuttia
Harry Potter 3: 2 tuntia 22 minuuttia
Harry Potter 4: 2 tuntia 37 minuuttia
Harry Potter 5: 2 tuntia 22 minuuttia
Harry Potter 6: 2 tuntia 34 minuuttia
Harry Potter 7: 2 tuntia 26 minuuttia
Harry Potter 8: 2 tuntia 10 minuuttia

Jos sinulla on lisää kysymyksiä Harry Potter -elokuvista, kysy niitä vapaasti alla olevasta kommenttiosasta, niin yritän parhaani mukaan vastata. Pidä hauskaa elokuvien kanssa.