Lisätietoa Streamingnewsista

Ensimmäiseksi haluamme kiittää sinua siitä, että olet Streamingnewsin käyttäjä ja olet kiinnostunut tietämään meistä lisää. Jatka lukemista, lisätietoa löytyy tältä sivulta.

Streamingnews perustettiin syyskuussa 2015 ja sivusto on kasvanut päätähuimaavaa vauhtia.

Streamingnews perustettiin tavoitteena tehdä Ruotsissa toimivien suoratoistopalveluiden tarjonnasta selkeämpää. Toteutamme tehtäväämme keräämällä tietoa kaikista suoratoistopalveluista samalle sivustolle ja kirjoittamalla niiden tarjonnasta – mistä löytyy parhaat elokuvat, kirjat, sarjat ja sanomalehdet. Olemme luoneet ja julkaisseet oppaita sekä suosituksia liittyen suoratoistoon liittyviin oheistuotteisiin, kuten kuulokkeisiin, kaiuttimiin, chromecastiin, smart-TV:seen ja moneen muuhun.

Kuluneen vuoden aikana olemme auttaneet suurta määrää ruotsalaisia löytämään juuri sitä, mitä he etsivät, riippumatta siitä, onko kyse suoratoistopalvelusta, hyvästä elokuvasta, kirjasta tai oikeanlaisista kuulokkeista musiikin kuuntelemiseen puhelimelta tai tabletilta.

Autamme jatkossakin ruotsalaisia löytämään etsimänsä kaikkien suoratoistopalveluiden joukosta ja sivustollamme onkin yli 30 000 uniikkia kävijää joka kuukausi. Kävijät jakautuvat tanskalaisiin, ruotsalaisiin, norjalaisiin ja suomalaisiin.

Streamingnewsin takana seisomme me – Jonathan Lindahl ja Lasse Kjær. Kuvat meistä löytyvät alta.

Lisätietoa Streamingnewsista

Toivomme, että sinä olet yksi 30 000:sta kuukausittaisesta lukijastamme ja että oppaamme, artikkelimme ja sivuille keräämämme tieto hyödyttävät sinua. Toivomme myös, että jatkat sivustomme käyttämistä.

Mikäli haluat ottaa meihin yhteyttä, voit tehdä sen ota yhteyttä –osion kautta.