Haluatko oppia japania, muttet ihan tiedä, kuinka opinnoissa pääsisi alkuun? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä postauksessa näytän sinulle, miten opit japanin kielen alkeet äänikirjan avulla (ja jopa aivan ilmaiseksi).

Äänikirja, jota sinun tulisi käyttää löytyy Storytel-palvelusta. Jos sinulla ei ole Storytel-tiliä, voit kokeilla palvelua ilmaiseksi 14 päivän ajan (kokeilu ei sido maksulliseen tilaukseen).

Alkeiskurssi: Opi japania

Tällä äänikirjakurssilla tulet oppimaan japanin kielen alkeet. Kurssi on kaksikielinen, eli kuulet ensin fraasin suomeksi, jonka jälkeen kahdesti japaniksi, ensin hitaasti, sitten normaalilla puhenopeudella. Jokaisen japaniksi kuullun fraasin jälkeen sinulla on aikaa itse kokeilla toistaa fraasi.

Kurssilla opit tärkeimmät fraasit, viikonpäivät, luvut ja kampaajalla asioinnin yms. Toisin sanoen tarpeeksi, jotta pärjäät turistina Japanissa.

Opi japania ilmaiseksi äänikirjasta

Mikä on Storytel?

Jotta pystyt kuunteleman yllä esiteltyä äänikirjaa, täytyy sinun rekisteröityä Storytelin käyttäjäksi. Jos et ole aikaisemmin käyttänyt palvelua, on kyse suoratoistopalvelusta, jonka tilaajana pääsee käsiksi yli 60 000 ääni- ja e-kirjaan, mukaan lukien edellä mainittua äänikirjaa.

Täältä löydät kaikenlaista, mikä sinua voisi kiinnostaa viimeisimmistä dekkareista kriitikoiden ylistämiin elämäkertoihin. Käyttääksesi palvelua tulee sinun ladata palvelun sovellus älypuhelimellesi tai tabletille. Näin pääset kuuntelemaan Storytelin ääni ja e-kirjojen valikoimaa.

Storytel maksaa tavallisesti 16,99€/kk, mutta voit kokeilla palvelua ilmaiseksi 14 päivän ajan. Kokeilu ei sido mihinkään, joten jos päätät kokeilukauden aikana, ettei palvelu ole sinua varten, voit irtisanoa sen milloin vaan.