Kiina on yksi maailman puhutuimmista kielistä, mikä johtuu Kiina korkeasta väkiluvusta. Kiinan kielen taidosta on valtavasti hyötyä, jos haaveena on kansainvälinen ura, koska maailmalla on mahdotonta välttyä törmäämästä kiinan kieleen.

Kielitaidon kartuttaminen on aina aloitettava jostain, mutta jos et ole vielä aivan varma, että juuri kiinan kieli on sinun valintasi, voit aloittaa tutustumisen kieleen tällä 14 päivän ilmaisella kielikurssilla äänikirjan avulla.

Opi mandariinikiinaa – alkeiskurssi

Kiinan kielikurssi peruskurssiJos haluat oppia kiinaa tai jotain muuta kieltä, on aina parasta aloittaa alkeiskurssilla. Sen käytyäsi tiedät, onko juuri kiinan kieli sinun valintasi ja haluatko panostaa kielitaitosi kartuttamiseen enemmän aikaa.

Kurssilla opit kiinan kielen yleisintä varianttia eli mandariinikiinaa. Kurssilla sanat ja fraasit sanotaan ensin suomeksi ja sen jälkeen kiinaksi. Tällä alkeiskurssilla opit yhteensä 422 fraasia ja hieman yli 3000 sanaa. Voit kokeilla kielikurssia ilmaiseksi 14 päivän ajan Storytelin kautta.

Opi kiinaa ilmaisen äänikirjan avulla

Storytelin kielikurssit

Storytel sisältää useita erilaisia kielikursseja, joita voit kokeilla ilmaiseksi 14 päivän ajan. Voit opiskella useita eri kieliä aina saksasta ja ranskasta hieman eksoottisempiin vaihtoehtoihin kuten arabiaan tai kiinaan.

Storytel on toistopalvelu, ja voit lukea ja kuunnella sen sisältämiä äänikirjoja ja e-kirjoja niin paljon kuin haluat, kunhat olet ensin tilannut palvelun. Voit aina kokeilla palvelua ilmaiseksi 14 päivän ajan ilman sitoutumispakkoa, ja sama koskee myös Storytelin kielikursseja.

Kokeile Storyteliä ilmaiseksi