Kreikka on jo pitkään ollut suomalaisten suosikkilomakohde, mutta vain harva matkailija osaa kreikan kieltä. Jos sinä haluat valmistautua matkaasi varten eri tavalla ja opetella ensin hieman kieltä, olet saapunut oikeaan paikkaan.

Voit nimittäin aloittaa ilmaisen 14 päivän kreikan kurssisi, kun olet ensin luonut käyttäjäprofiilin Storytelin sivuille. Sieltä löydät kreikan kielen alkeiskurssin aloittelijoille.

Opi kreikkaa – Peruskurssi

Kreikan kielikurssi peruskurssiJos haluat ottaa ensiaskeleesi kohti sujuvaa kreikan kielen taitoa, tämä kielikurssi on juuri sinua varten. Kurssi on tarkoitettu aloittelijoille eikä se edellytä osallistujilta aiempaa kielitaitoa, ja kurssilla opit kreikan kielen hyödyllisimmän perussanaston.

Voit aloittaa kreikan kielen kurssin täysin ilmaiseksi Storytelin sivuilla. Voit kokeilla Storyteliä ilmaiseksi 14 päivän ajan, ja voit kuunnella yhden kielikurssin alusta loppuun vain noin kolmessa tunnissa. Kurssilla opit 422 kreikankielistä fraasia, jotka on jaettu 42 aihealueeseen/kappaleeseen. Näin saavutat yli 3000 sanan sanavaraston kreikan kielellä.

Opi kreikkaa ilmaisen äänikirjan avulla

Mikä Storytel on?

Storytel on palvelu, jonka avulla voit opiskella kreikkaa 14 päivän ajan täysin ilmaiseksi, mutta sen avulla voit tehdä myös paljon muuta. Storytel on myös toistopalvelu, joka sisältää yli 30 000 e-kirjaa ja äänikirjaa, esimerkiksi suuren valikoiman kielikursseja eri kielillä.

Lataamalla Storytelin sovelluksen älypuhelimeen tai tablettiin voit ottaa kielikurssit mukaan kaikkialle. Lataamalla kielikurssit laitteeseesi voit kuunnella niitä jopa lomalla offline-tilassa. Storytelin käyttö on täysin ilmaista ensimmäisen 14 päivän ajan, eikä sen tilaaminen sido sinua mihinkään.

Kokeile Storyteliä ilmaiseksi