Yleinen harhaluulo on, että portugali ja espanja ovat niin samanlaisia kieliä, että opettelemalla toisen niistä osaa molempia. Se ei kuitenkaan ole aivan totta. Portugalilla ja espanjalla on toki paljon yhteistä, mutta myös eroavaisuuksia riittää.

Storytelin käyttäjänä voit opiskella portugalia 14 päivän ajan täysin ilmaiseksi. Portugali on viehättävä eteläisissä maissa puhuttava kieli, jonka osaamisesta sinulle on hyötyä matkustaessasi niin Portugaliin kuin Brasiliaan.

Opi portugalia – alkeiskurssi

Portugalin kielikurssi peruskurssiOpiskelu alkaa aina alkeiskurssista, sillä oikotietä edistyneiden tasolle ei ole. Myös kieltenopiskelussa alkeet on hallittava ensin, ja näin on myös portugalin kohdalla. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että alkeiden opiskelu on hauskaa, koska kielioppisääntöjä ei ole liikaa.

Tällä portugalin alkeiskurssilla opit 422 fraasia, jotka sisältävät yli 3000 sanaa. Opit ilmaisemaan kaikkein tavallisimpia asioita, jotta pärjäät arkisissa tilanteissa ja osaat esimerkiksi kysyä tietä tai tilata ruokaa ravintolassa. Kokeile Storytelin alkeiskurssia ilmaiseksi 14 päivän ajan.

Opi portugalia ilmaisen äänikirjan avulla

Muita kielikursseja äänikirjoina

Jos innostut opiskelemaan myös muita kieliä opittuasi portugalia, löydät muita kielikursseja Storytelista. Ilmaisen 14 päivän kokeilujakson aikana voit vapaasti tutustua yli 20:een äänikirjoina tarjottavaan kielikurssiin.

Myös muilla kielikursseilla opit yli 3000 sanaa ja noin 422 fraasia kyseisellä kielellä. Osassa kieliä tarjolla on myös edistyneiden kursseja äänikirjoina, joten voit siirtyä mukavasti aloittelijasta sujuvan kielenkäyttäjän tasolle.

Kokeile Storyteliä ilmaiseksi