Etelänaapurimme Saksa on maa, jonne monet poikkeaa autoilureissuillaan. Siksi on aina hyvä pitää omat kielitaidot ajan tasalla. Jos tarvitset vielä opetusta, nyt sinulla on hyvä mahdollisuus oppia saksan kieltä vaikka automatkan yhteydessä ilmaisella kielikurssilla.

Storytelista löydät monia saksan kielen kielikursseja, sinulla on siis hyvät mahdollisuudet oppia saksan kieltä hyvinkin. Storytelista löydät kaksikielisiä kursseja sekä englanti-saksa että ruotsi-saksa yhdistelmällä.

Olemme listanneet kolme parasta kielikurssia, joilla pääset ilmaiseksi alkuun. Voit nimittäin kokeilla Storyteliä 30 päivän ajan ilmaiseksi ilman mitään sitoumuksia.

Saksan kielikurssi peruskurssi

Saksan kielikurssi peruskurssiJos haluat oppia saksan kielen alkeet muutamassa viikossa, on tämä äänikirjamuotoinen kielikurssi sinua varten. Tällä 3 tunnin kurssilla opit yhteensä 422 fraasia ja yli 3000 sanaa , joilla tulet pärjäämään mainiosti saksaksi. Kurssin aiheina on lausuminen, aika, päivät, kuukaudet, värit yms, kuten kertomaan itsestäsi saksaksi.

Kurssi koostuu äänikirjasta, jota voit kuunnella missä vaan, autossa, junassa, pyöräillessä tai kotona kokkaillessasi. Sinulla on mahdollisuus oppia saksaa yksinkertaisella ilmaisella tavalla ja voit palautella mieleen sitä, mitä opit joskus peruskoulussa.

Kuuntele äänikirja ilmaiseksi Storytelissä

Saksan kielikurssi jatkokurssi

Saksan kielikurssi jatkokurssiSaksan kielen jatkokurssilla opit kieltä vielä paremmin. Fraaseja ja sanoja tulee lisää sekä opit keskustelun alkeita saksan kielellä. Jatkokurssilla fraaseja on yhteensä 468 ja sanoja yli 3800.

Opit fraaseja ja sanoja, joita voit käyttää kun käyt esimerkiksi optikolla, kaupoilla, kampaajalla tai kun tarvitset reittiohjeita. Vie saksan kielen taitosi seuraavalle tasolle samalla kun esimerkiksi matkustat töihin junalla tai autolla.

Kuuntele äänikirja ilmaiseksi Storytelissä

Saksan kielikurssi syventävä kurssi

Saksan kielikurssi syventävä kurssiJos haluat vielä vahvistaa saksan kielen taitojasi, valitse edellisten kurssien lisäksi tämä jatkokurssi. Tällä kurssilla opit käymään pidempiä keskusteluja saksaksi, kysyä kysymyksiä ja pitää keskustelua yllä. Yhteensä opit 456 uutta fraasia ja yli 4000 uutta sanaa.

Tämän äänikirjakurssin jälkeen selviät kaikenlaisista ongelmista ja haasteista, joita voit kohdata saksankielisessä maassa. Pystyt puhumaan aiheista, kuten IT-alasta, pärjäät työhaastattelussa ja lentokentän, autovuokraamon ja hotellin henkilökunnan kanssa.

Kuuntele äänikirja ilmaiseksi Storytelissä

Näillä kolmella kurssilla valmistaudut seuraavaan Saksan halki kulkevaan automatkaan ja uuden kielen oppimisesta on aina hyötyä, yllättävissäkin paikoissa.