Thaimaa on todella suosittu matkakohde: joka vuosi tuhannet suomalaiset matkaavat Thaimaahan tutustumaan eksoottisiin rantoihin, yökerhoihin, hotelleihin ja kaupunkeihin. Kenties juuri sinä haluaisit hallita muutaman sanan thain kieltä seuraavalla matkallasi?

Voit oppia thain kieltä ilmaiseksi, kun rekisteröidyt Storytelin sivulla ja kokeilet thain kielen kurssia ilmaiseksi 14 päivän ajan.

Opi thain kieltä – alkeiskurssi

Thain kielikurssi peruskurssiTämän thain kielen alkeiskurssin jälkeen voit huoletta matkustaa Thaimaahan, sillä osaat itse tehdä tilauksia ravintolassa tai baarissa ja kysyä tietä parhaisiin nähtävyyksiin.

Alkeiskurssi sisältää noin kolme tuntia oppimateriaalia, ja sen aikana opit 422 thainkielistä fraasia, jotka sisältävät yli 3000 sanaa. Voit kokeilla kurssia Storytelin sivulla täysin ilmaiseksi 14 päivän ajan ilman sitoutumispakkoa.

Opi thain kieltä äänikirjan avulla

Storytelin muut kielikurssit

Storytel on yksi Pohjoismaiden suurimpia e-kirjojen ja äänikirjojen toistopalveluita. Storytel sisältää myös suuren valikoiman muita kielikursseja aina saksasta ja ranskasta venäjään ja thain kieleen. Jos haluat oppia muita kieliä, voit kokeilla myös niiden kielten kielikursseja ilmaiseksi Storytelissä.

Voit opiskella kieliä aina alkeista keskitasoon ja hioa kielitaitosi jopa sujuvalle tasolle, jolloin todella hallitset kielen. Storytelissä on myös kielikursseja, joilla opiskelet uuden kielen suomen sijasta englannin avulla.

Kokeile Storyteliä ilmaiseksi