Haluatko jännitystä ja kauhua? Jos kyllä, niin olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Olemme nimittäin tehneet sinulle palveluksen ja valinneet 10 parasta ja pelottavinta kauhuelokuvaa Viaplaysta.

Jos sinulla ei vielä ole Viaplay-runnuksia, voit saada ilmaisen kokeilujakson 14 päiväksi. Voit näin katsoa kaikkia kauhuelokuvia (+muita elokuvia/sarjoja) joita palvelista löytyy omien toiveidesi mukaan. Joten ota siis vain kulho popcornia eteesi, istu mukavasti sohvalle ja valmistaudu jännitykseen ja kauhuun.

Puhdistuksen yö: Anarkia

Puhdistuksen yö Anarkia

12 raivon tunnin aikana, jolloin väkivalta ja tappaminen ovat sallittuja on tärkeää selviytyä. Kolme erilaista ryhmää ihmisiä yrittää selviytyä kammottavasta yöstä Los Angelesissa, jossa mikään ei ole niin kuin pitäisi. Mutta kuinka pitkälle he menevät pelastaakseen itsensä ja toisensa

Puhdistyksen yö: Anarkia on mukaansatempaava ja arvaamaton kauhuelokuva, jossa laki muuttuu akuutiksi. Kun elokuvasarjan ensimmäinen osa oli vuosisitten odottamattoman menestyksekäs johtuen sen yksinkertaisuudesta, on myös tämä osa nyt valmis valloittamaan maailman lataamalla tiskiin paljon jännitystä.

Katso elokuva ilmaiseksi

The Collector

The Collector

Kun Arkin varastaa jalokiven päästäkseen eroon vanhasta syyllisyydestä, hän ei tiedä, mihin itsensä laittaa. Talossa, jossa asuvan perheen hän luulee olevan lomalla, majaileekin huippuälykäs ja kymäverinen tappaja. Hänellä on pakkomielle ihmisen kivusta ja jän riivaa koko kaupunkia kiusauksillaan.

The Collector on muuttanut talon kuolettaviksi kuoleman tikkaiksia, joilla on paljon ansoja, jotka Arkinin on nyt ohitettava. Aekin ei kuitenkaan pääse niistä eroon siin helposti. Hän on myös paineen alla pelastaakseen pienen tytön, joka on talossa, jonka omistajat The Collector on jo onnistunut pelottelemaan pois.

Katso elokuva ilmaiseksi

Unfriended

Unfriended

Unfriended on amerikkalainen elokuva, joka iski amerikkalaisiin elokuvateattereihin kuin myrsky (se ansaitsi 64.000.000 dollaria, ja sen tekeminen maksoi ainoastaan 1 dollarin). Valitettavasti se ei koskaan saavuttanut suomalaisia elokuvateattereit, mutta nyt voit striimata sen Viaplaysta.

Elokuva käsittelee kuutta lukiokaversusta, jotka käyvät eräänä iltana videochattia Skypessä. Yhtäkkiä heille ilmestyy kuitenkin viesti luokkakaverilta, joka teki itsemurhan vuosi sitten. Ensin kaverukset luulevat, että heitä huijataan, mutta kun tyttö alkaa paljastaa syvimpiä salaisuuksiaan, tulee siitä todella epämiellyttävää.

Katso elokuva ilmaiseksi

Saw 1-7

Saw 1-7

Saw-elokuvat ovat yksiä tunnetuimmista kauhuelokuvagenressä, eikä se ole sattumaa. Seitsemässä elokuvassa vanha sairas mies kiduttaa ihmisiä, jotka eivät näytä arvostavan elämään. Hän pakottaa heuidät käymään läpi tarpeetonta ahdistusta, jossa he ovat pakotettuja satuttamaan itseään ja toisiaan.

Saw-elokuvat ovat älykkäit ja todella hyvin tuotettuja, ja jos olet kiinnostunut kauhuelokuvista ja niiden historiasta sekä niiden tavasta luoda käänteitä, parempaa katsottavaa ei ole. Elokuvilla on konteksti, ja ne kertovat pitkät tarinan miehestä, joka ”haluaa pelata peliä” rikollisten, addiktien ja muiden kanssa.

Katso elokuva ilmaiseksi

Kill Theory

Kill Theory

Ryhmä nuoria on suorittanut kokeen, ja he juhlivat sitä pienessä mökissä keskellä luontoa. Sarjamurhaajalla on kuitenkin muita suunnitelmia sen varalle, mitä tulee tapahtumaan. Hän on suunnitellut tappavan pelin, joka pakottaa nuoret tappamaan toisiaan selviytyäkseen.

Makaaberi tilanne yllättää kaikki nyoret, ja kun peli alkaa, kukaan heistä ei halua pelata. Pian kuitenkin on selvää, ettei pelistä tule hauskaa, ja että kaikkien on tehtävä siinä villejä ja vakavia päätöksiä. Kill Theory on ketterä trilleri, joka takaa jännitystä ja draamaa.

Katso elokuva ilmaiseksi

Insidious: Chapter 3

Insidious Chapter 3

Tämä on kolmas elokuva sarjassa, joka sijoittuu aikaan ennen sitä kun Labertin perhe kirotaan. Kun heidän teini-ikäinen ystävä Guinn Brenner saa tietää, että hänen kuollut äitiinsä yrittää saada häneen yhteyden kontaktiensa kautta, hän alkaa tehdä yhteistyötä Elise Rainierin kautta, joka suostuu auttamaan Quinnia.

Pian käy selväksi, että jotkut ovat tehneet valinnan pideyden voimista, ja haitalliset demonit ovat vaarassa. Insidious: Chapter , kuten edeltäjänsäkin, on jännittävä, arvaamaton ja erityisen epämiellyttävä,. Jos sinulla siis on kaikista villein maku, tätä elokuvaa et voi missata.

Katso elokuva ilmaiseksi

Shelter

Shelter

Cara Harding, jota esittää Julianne Moore, on psykiatri, joka tapaa Adamia. Adam sanoo, että hänellä on jakautunut persoonallisuus. Cara on vakuuttunut, että sitä ei ole olemassa, mutta mitä kauemmin hän puhuu Adamin kanssa, sitä selvemmäksi käy, että hänen kärsimyksensä on aitoa. Ja todella pelottavaa.

Selviää, että kaikki Adamin puolet perustuvat oikeisiin ihmisiin, jotka kaikki on murhattu. Shelter tarjoaa kauhistuttavan ja pelottavan tarinan vaikuttavilla näyttelijäsuorituksilla. Jos pidät elokuvista, jotka laittavat sinut kananlihalle, Shelter on elokuva sinulle.

Katso elokuva ilmaiseksi

The Circle

The Circle

Koska yliluonnolliset pahat voimat ilmestyvät ruotsalaiseen kaupunkiin, kuusi tyttöä pakotetaan pääsemään yli ongelmistaan ja taistelemaan yhdessä pahaa vastaan. Linnean, yhden tytöistä, paras ystävä on tehnyt itsemurhan, josta alkaa sarja kauhistuttavia haasteita.

Tyttöjen on taisteltava oman ja koko maailman selviytymisen puolesta, ja se on raskasta. Suomalainen jännitystarina vuodelta 2015 on ollut hyvin suosittu ja se perustuu samannimiseen kirjaan. Elokuva oli todella menestynyt Ruotsissa, ja se on ensimmäinen osa trilogiasta.

Katso elokuva ilmaiseksi

The Amityville Horror

The Amityville Horror

1970-luvun puolivälissä Kathy, George ja Billy muuttavat lapsineen mukavaan taloon Long Islandilla. Perhe ei kuitenkaan tiedä, että vain vuotta aiemmin talo on ollut viiden kammottavan murhan keskus, jossa Ronald DeFeo Jr. Tappoi koko perheensä kiväärillä. Pian menneisyys kuitenkin näyttää ruman puolensa.

Kummituksen kurkistelevat, katkaistut vartalonosat ilmestyvät ja räjähdyksiä on jatkuvasti. Erikoinen George saa vaikutteita omituisista asioista, ja pian hänestä tulee uhka koko perheelle. Kathy yrittää saada apua, mutta joutuu taistelemaan aikaa vastaan. Voiko perhe selviytyä ennen kuin Georgesta tulee tappava ase?

Katso elokuva ilmaiseksi

Scream 1, 2 ja 4

Scream 1, 2 ja 4

Jos rakastat slasher-elokuvia, tiedät varmasti klassisesta Screamista (ensimmäinen elokuva julkaisiin jo 1996 ja 4. ilmestyi 2011). Nyt voit striimata kolme legendaarista Scream-elokuvaa (kaikki paitsi 3.) Viaplaysta.

Ensimmäisessä ensimmäinen murha tapahtuu, kun Casey ja hänen poikaystävänsä tapetaan. Sitten Sidneytä vastaan hyökkää tappaja, mutta hän pääsee pois. Tähtitoimittaja Gale tutkii kangasta tehdäkseen ohjelman siitä, mutta kaikki ei mene suunnitelmien mukaan.

Katso elokuva ilmaiseksi

Tässä oli lista. Jos siitä mielestäsi puuttuu jotain, kirjoita se kommentteihin.