Jos nautit äänikirjan kuuntelemisesta lomalla (tai muualla sellaisessa paikassa, missä sinulla ei ole internetyhteyttä), se on mahdollista Storytel-palvelussa.

Storytelin avulla voit ladata äänikirjoja offline-tilaan niin, että voit kuunnella niitä moniililaitteellasi silloin kun sinulla ei ole internetyhteyttä. Tässä oppaassa näytän sinulle, kuinka se tehdään.

Jos et ole vielä Storytelin käyttäjä, älä huoli. Voit kokeilla sitä ilmaiseksi 14 päivän ajan. Tähän ei sisälly sitoutumista tai tilauspakkoa. Voit siis aina lopettaa tilauksesi, jos et halua sitä enää.

Talleta äänikirja offline-tilaan

Ensimmäiseksi sinun on ladattava äänikirja laitteellesi, jotta voit kuunnella sitä offline-tilassa. Tee se näin:

Vaihe 1: Aloita menemällä Storytel-applikaatioon mobiililaitteessasi. Jos sinulla ei ole applikaatiota, sinun on aloitettava lataamalla se ja kirjautumalla sisään käyttäjätunnuksellasi.

Vaihe 2: Tämän jälkeen mene siihen äänikirjaan, jota haluat kuunnella offline-tilassa. Sitten klikkaa alapuolella kuvassa näkyvää nappia.

Vaihe 3: Tämän jälkeen näet popup-ikkunan, josta sinun on painettava Lataa offlineen. Tämän jälkeen lataus alkaa. Jos tämän jälkeen tulee jonkinlainen varoitus, kerro siitä meille

Nyt on vain odotettava, että lataus puhelimeesi on valmis.

Kuuntele äänikirjaa offlinessa

Kun lataus on valmis, pystyt kuuntelemaan äänikirjaa ilman internetyhteyttä. Tehdäksesi tämä, mene haluamaasi äänikirjaa ja paina Kuuntele-nappia. Tämän jälkeen äänikirja alkaa.

Jos sinulla on ongelmia tai kysyttävää, kirjoita ne alas kommentteihin. Autamme sinua niin pian kuin mahdollista.