Yksi Viaplayn älykkäistä ominaisuuksista on, että voit katsella tallennettuja elokuvia ja sarjoja offline-tilassa mobiililaitteellasi.

Saatat ihmetellä, mitä se tarkoittaa.

Kyllä, tämä tarkoittaa sitä, että tallennettuasi elokuvan tai sarjan offline-tilaan mobiililaitteellasi voit katsoa elokuvaa tai sarjaa ilman internetyhteyttä. Voit esimerkiksi katsoa sitä ollessasi lentokoneessa tai ulkomailla. Tässä oppaassa tarkoitukseni on näyttää sinulle.kuinka se tehdään.

Jos sinulla ei vielä ole Viaplayta, voit kokeilla sitä ilmaiseksi 14 päivää.

Tallenna elokuvia tai sarjoja offlineen

Ensimmäiseksi sinun on ladattava mobiililaitteellesi elokuva tai sarja, jota haluat katsoa offlinessa. Näin se tehdään:

Vaihe 1: Aloita kirjautumalla Viaplay-applikaatioon mobiililaitteellasi. Jos sinulla ei ole applikaatiota, voit asentaa sen ja kirjautua sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.

Vaihe 2: Syötä elokuva tai sarja, jota haluat katsoa offlinessa.

Vaihe 3: Selatessasi sivua hieman alaspäin näet tähden, josta voit tallentaa offlineen. Paina nappulaa siten, että se muuttuu vihreäksi. Näin latauksesi alkaa. Huomaathan, että sinun on oltava yhdistettynä Wi-Fi-verkkoon ladataksesi elokuva/sarja.

Nyt odota vain latauksen valmistumista.

Katso elokuvia tai sarjoja offlinessa

Kun lataus on valmis, elokuva tai sarja on katsottavissa mobiililaitteellasi. Voit katsoa sen ilman internetyhteyttä. Katsoaksesi sen, tee näin:

Vaihe 1: Aloita painamalla menua vasemmalla ylälulmassa

Vaihe 2: Valitse Tallennettu offline

Vaihe 3: Näet nyt offlineen tallentamasi elokuvat ja sarjat, ja voit valita haluamasi painamalla aloitusnappulaa. Se näytetään sinulle, vaikka et olisi yhdistettynä internetiin.

Näin helppoa se on. Jos sinulla on kysyttävää, kirjoita kommenttisi alapuolelle kommenttikettään, ja vastaamme sinulle niin pian kuin mahdollista.