Vuokraa elokuvia netistä sen sijaan, että tilaisit striimauspalvelun. Tämä voi olla hyvä idea silloin, jos katselet vain 1-4 elokuvaa kuukaudessa, koska tällöin säästät rahaa katsoessasi vain muutaman elokuvan Vuokraamalla elokuvia netistä voit saada mahdollisuuden valita uusimpia elokuvia.

Alapuolelle olen lyhyesti kuvaillut ja raportoinut palveluista, joiden kautta voit vuokrata elokuvia. Näiden lisäksi on olemassa myös joitakin muita. Olen listannut palvelut prioriteettijärjestykseen siten, että ne, joita suosittelen ehdottomasti, on ensimmäisenä listalla, koska ne takaavat parhaan kokemuksen.

Vuokraa elokuvia Viaplaysta

Vuokraa elokuvia Viaplaysta

Arvosana: 5/5

Viaplay ei ole ainoastaan striimauspalvelu, joka toimii kuukausitilauksella. Voit myös vuokrata elokuvia Viaplaysta heidän vuokraamostaan, jossa on suuri valikoima joitakin nostalgisia elokuvia. Voit myös vuokrata elokuvia vuokraamosta ennen kuin ne tulevat tarjolle striimauspalveluihin. Elokuvien vuokraamiseen Viaplaysta tarvitset ainoastaan Viaplay-käyttäjätunnuksen. Luodessasi tunnuksen ensin, saat 30 päivää ilmaista striimausta.

Vuokraelokuvat Viaplayn vuokraamossa voit sriimata 48 tuntia sen jälkeen kun toistat ne ensimmäisen kerran. Ostamisesi jälkeen voit odottaa 14 päivää ennen ensimmäistä katselua. Voit vuokrata elokuvia 2.90-4.90 eurolla Viaplayn vuokraamosta.

Vuokraa elokuvia Viaplaysta

Vuokraa elokuvia iTunesista

Vuokraa elokuvia iTunesista

Arvosana: 5/5

Useimmat meistä tekevät virheen sekoittamalla iTunesin musiikkipalveluun. Oikeasti iTunesin tarkoutus on kuitekin alkanut siirtyä elokuvien ja kirjojen vuokraamiseen. Voit vuokrata joukon elokuvia kaikista genreistä ja kaikista maista. Kaikki elokuvat ovat striimattavissa HD-laadulla.  Voit myös saada mahdollisuuden ostaa elokuvia iTunesista, ja siten ne tulevat saatavillesi ikuisesti, ihan samoin kuin ostaessasi musiikkia iTunesista. Vuokrataksesi elokuvia iTunesista tarvitset Apple ID:n. Tämän voit luoda ilmaiseksi ja sen voit tehdä Applen verkkosivuilla.

Sinulla on 30 päivää elokuvan vuokraamisen jälkeen aikaa aloittaa sen katselu. Klikattuasi playta ensimmäisen kerran voit katsella elokuvaa seuraavat 48 tuntia.

Vuokraa elokuvia iTunesista

Vuokraa elokuvia AF Anytimesta

SF Anytime

Arvosana: 5/5

SF Anytime on yksi pohjoismaiden suurimmista striimauspalveluista. Elokuvayhtiö SF Film on SF Anytime –palvelun takana. SF Film on osa filmiyhtiötä, joka sisältää myös Warnerin ja Twentieth Century Foxin. Tämä tarkoittaa sitä, että voit katsella kaikkia näiden yhtiöiden tuottamia elokuvia SF Anytimesta, mutta niiden lisäksi voit nähdä elokuvia myös muilta studioilta. Voit luoda tunnuksen DF Anytimeen ja aloittaa elokuvien vuokrauksen. Kun olet vuokrannut elokuvan, voit katsella sitä niin monta kertaa kuin haluat 48 tunnin ajan.

Vuokraa elokuvia AF Anytimesta

Vuokraa elokuvia Plejmosta

Plejmo

Arvosana: 4/5

Plejmo on ruotsalainen vuokrausyritys, joka on ostanut muita tunnettuja striimauspalveluita, kuten Movie 2 Home ja Headweb, jotka myös tarjoavat elokuvien vuokrausta. Tämä tarkoittaa sitä, että Plejmolla on jopa suurempi valikoima elokuvia, ja se tarjoaa käyttäjilleen paremmat ehdot. Joka viikko Plejmo laittaa saataville kaksi uutta elokuvaa ilmaiseksi. Voit rvuokrata ilmaiseksi, kuten myös SAS Eurobonus –asiakkaana, jolloin keräät pisteitä joka kerta kun vuokraat elokuvan.

Voit katsoa vuokraelokuvia niin monta kertaa kuin haluat 48 tunnin sisällä vuokraamisesta. Plejjmon hinnat vaihtelevat 0.33 ja 3.99 euron välillä + joka viikko sinulla on tilaisuus katsoa kaksi vuokraelokuvaa ilmaiseksi.

Vuokraa elokuvia Plejmosta

Etsitkö paikkaa, josta voit vuokrata elokuvia verkossa? Olemme listanneet parhaat nettisivut! Vuokraa verkossa Viaplaysta, iTunesista, Plejmosta ja monista muista.